Mar 21, 2018

EMCup 2018’den Üniversitemize İki Önemli Ödül

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerimiz, her yıl Avrupa’nın en iyi otelcilik bölümlerinden öğrencilerin takımlar halinde yarıştığı EMCup 2018 yarışmasından birincilik ödülleriyle döndü.

Avrupa’nın en iyi üniversitelerinden otelcilik ve turizm öğrencilerinin katıldığı EMCup Yarışması’nda bu yıl Özyeğin Üniversitesi, Türkiye'yi temsil eden ilk ve tek üniversite oldu. 16 ülkeden 34 okulun katıldığı yarışmada, öğrencilerimiz “En İyi Fotoğraf” ve “En İyi Markalaşan Takım” ödüllerinin sahibi oldu.

Ödül gecesi iki kere sahneye çıkarak ödüllerini alan Wizards of ÖzÜ takımı, “En İyi Video” kategorisinde de finale kaldı ve öğrencilerimizin hazırladığı video büyük beğeni topladığı için salona iki kez izletildi.

“En İyi Simülasyon Yönetme” kategorisinde de ikinci olan takım, “En İyi Sunum” kategorisinde de kendi gruplarında ikinci olmayı başardı.

Videoyu izlemek için:  https://youtu.be/AZqbI7xQ7E8