Nis 25, 2018

Geleneksel Mezunlar Gezimizin Bu Yılki Durağı Prag oldu

Üniversitemizin akademik, kültürel, sportif ve sosyal yaşantısına kalıcı katkılarda bulunan mezunlarımızın davet edildiği ve ilk mezunlarımızı verdiğimiz  2012 yılından bu yana düzenlediğimiz yurt dışı gezimizin bu yıl altıncısını gerçekleştirdik.

Geçtiğimiz yıllarda İtalya, İngiltere, Rusya, Hollanda ve Yunanistan'a düzenlenen gezilerin ardından 2017 Mezunlarımız, 21-23 Nisan tarihleri arasında bu yıl Prag’a seyahat ederek birlikte pek çok güzel anı biriktirirken dostluklarını pekiştirme fırsatı da yakaladı.

Üniversitemize özel bu geleneksel gezide Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk’le beraber, 2017 mezunlarımızın oylarıyla “En Sevilen Akademisyen” seçilen Hukuk Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Korkut Kanadoğlu ve “En Sevilen İdari Personel" seçilen İşletme Fakültesi İdari Yetkilisi Gül Harrison da mezunlarımıza eşlik etti.