Mayıs 04, 2018

Öğrencilerimiz d.ream Chefs Wanted İşe Alım Seçmelerinde 1. 2. ve 3. olarak en iyi üç şef seçildi

Doğuş Restaurant Entertainment and Management tarafından 16-17-18 Nisan tarihlerinde düzenlenen “d.ream Chefs Wanted” işe alım seçmelerinde üniversitemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerimizden Mert Gürses birincilik, Necmi Alihan Erdem ikincilik ve Seher Melis İmbat ise üçüncülük derecesini kazandı.

Doğuş Restaurant Entertainment and Management tarafından düzenlenen ve genç şeflerin katıldığı d.ream Chefs Wanted işe alım seçmelerinde Mert Gürses, Necmi Alihan Erdem ve Seher Melis İmbat ilk üçe girmeyi başararak üniversitemizi onurlandırdı. Üniversitemizle birlikte İstanbul’dan katılan diğer üniversitelerin Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden toplam 12 adayın ter döktüğü süreçte, öğrencilerimiz lezzetli yemekleri ve şık sunumlarıyla jüri üyelerinin beğenisini kazandı.

3 gün süren seçmelerde öğrenciler en temel mutfak bilgilerinden, yeni ve modern mutfak yorumlarına farklı kriterlerde yarıştı ve geniş bir jüri heyeti tarafından değerlendirildi. İşe alım seçmelerinde  başarılı olan her üç öğrencimiz d.ream grubundan mezuniyetlerini takiben iş teklifi alarak ödüllendirildiler.

Öğrencilerimiz ödüllerini, 3 Mayıs’ ta Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Otel Yönetimi ve Gastronomi seminerlerinde konuşmacı olarak katılan d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management)  CEO'su Sayın Levent Veziroğlu’nun elinden aldı.