Mayıs 16, 2018

Endüstri Ürünleri Tasarımı lisans öğrencilerimizden uluslararası başarı!

Üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü lisans öğrencilerinin hazırladıkları bildiri, “Norddesign 2018 Conference” kapsamında sunulmak üzere Linköping University tarafından kabul edildi.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı lisans öğrencilerimiz Nisan Kuzuluk, Melike Balkaya ve Güney Güner, hazırladıkları “Adaptation to Internet-Based Services by Seniors in Turkey" başlıklı Türkiye’deki internet hizmetleri hakkındaki bildirilerini, 14-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında İsveç’in Linköping şehrinde gerçekleştirilecek “Norddesign 2018 Conference” ta sunacaklar.

Öğrencilerimiz, üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nü ilk kez uluslararası bir bilimsel konferansta lisans düzeyinde yapılan bir öğrenci araştırmasıyla temsil edecek.