Kas 22, 2011

ÖzÜ Öğrencisi İrem Karamete, Eskrim Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda İkinci Oldu

Bayanlar kategorisinde oynanan müsabakalar sonrası flöre branşında İstanbul Altınyurt Spor Kulübü'nden Cansu Umay Vardar birinci olurken, Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisi İrem Karamete ikinci oldu. Bu branşta Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nden Gizem Karaca ile İstanbul Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi Spor Kulübü'nden Merve Karamete üçüncülüğü paylaştı. Dereceye giren sporcular ödüllerini Türkiye Eskrim Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Övünç’ten aldı.