Mar 08, 2019

ÖzÜ Otel Yöneticiliği Takımı “ÖzÜMorfoz” EMCup 2019’da yarı finale kaldı

Hollanda’nın Maastricht kentinde düzenlenen ve bu yıl ikinci kez katıldığımız EMCup 2019 yarışmasında ÖzÜ Otel Yöneticiliği Takımı “ÖzÜMorfoz”, 15 farklı ülkeden 36 üniversite arasında yarı finallere kalarak ilk 18’de yer alma başarısı elde etti. Takım üyelerimizden Otel Yöneticiliği birinci sınıf öğrencimiz Mehmet Yasin Kızık ise yarışmaya katılan 170’i aşkın öğrenci arasından “Best Networker” Özel Ödülü’ne layık görülerek, üniversitemizi gala gecesi ödül kürsüsüne taşıdı.

Öğrencileri kalıplaşmış düşünce yapılarından uzaklaştırıp yeni ve yaratıcı fikirler geliştirmeleri ve paylaşmaları hedefiyle bu yıla özel “GET REAL …. EDUCATION – Old School vs. New School” teması çerçevesinde bir araya getiren yarışmaya Avrupa çapında 36 yükseköğretim kurumundan öğrencilerin yanı sıra, 41 farklı şirketten 77 profesyonel katıldı. Yarışmada Türkiye’yi son iki yıldır yalnızca Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği Bölümü temsil ediyor.