Tem 24, 2019 - Tem 31, 2019

Özyeğin Üniversitesi ve TURYİD arasında “Yönetici Geliştirme Stajı” iş birliği protokolü imzalandı

Özyeğin Üniversitesi ile Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) arasında yeni ve özel bir iş birliği anlaşması imzalandı. Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleşen imza törenine Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk, TURYİD Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer, Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü M. Teoman Alemdar ve TURYİD Yönetim Kurulu Üyesi ve Gastronomi Eğitimleri Komite Başkanı Ahmet Özbek katıldı.

İş birliği kapsamında Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine, TURYİD bünyesindeki yer alan 187 marka ve 1000’i aşkın işletmelerde zorunlu ‘İleri Düzey Stajını’ yöneticilik pozisyonuna hazırlık mahiyetinde gerçekleştirme imkânı yaratılacak. Öğrenciler bu özel staj programı kapsamında kariyer merdiveni kurmak istedikleri uzmanlık alanına ek olarak diğer uzmanlık alanlarını da deneyimleme ve gölge yönetici pozisyonunda üst düzey yöneticilik sorumluluklarını yakından izleme ve takip etme olanağını elde edecekler.