Eyl 17, 2019 - Eki 16, 2019

Özyeğin Üniversitesi Öğrencileri Hollanda’dan 2 Kupayla Döndü

Hollanda’nın Leiden şehrinde 9 – 13 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Joost Peters Student Business Challenge 2019’da Türkiye’yi temsil eden öğrencilerimiz toplam 2 kupa ile ülkemize büyük gurur yaşattı.

Hogeschool Leiden, InHolland Alkmaar, Hogeschool Utrecht ile Türkiye’den yalnızca Özyeğin Üniversitesi’nin katılımıyla gerçekleşen yarışmada öğrenciler, gruplar halinde yeni dijital pazarlama stratejileri geliştirmek,  yenilikçi fikirler ortaya koymak ve yeni iş planları oluşturmak için kıyasıya yarıştılar.

Tasarım odaklı düşünme metoduyla sigorta sektörü için yeni fikirler geliştirmeyi amaç edinen, vaka ve grup çalışmaları aracılığıyla yeni fikirlerin ve modellerin arandığı yarışma, bu yılki odağını Hollanda’daki sigorta sektörü olarak belirledi.

En iyi proje ödülünü alan öğrencilerimiz Ezgi Bilgütay, Deniz Can Köse ve Ege Oğuzhan Parlak, en iyi sunum ödülünü alan Zeynep Dirikan, Boran Ekin Doğan ve Kaan Özkan ile beraber katılan tüm öğrencilerimiz, Özyeğin Üniversitesi’ni Avrupa’da en iyi şekilde temsil ettiler.

Yarışmaya katılan ve başarı elde eden tüm öğrencilerimizi kutlarız.