Kas 21, 2019 - Kas 30, 2019

EÇEM, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2019 Verimlilik Proje Ödülleri'nde Birinci oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye'nin rekabet gücünün artırılmasına yönelik işletmelerdeki verimlilik çalışmalarını desteklemek ve bu alanda gerçekleştirilen projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen 2019 Verimlilik Ödülleri'nin kazananları belli oldu.

Verimlilik bilincinin ve iyi uygulama örneklerinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı amaçlayan 2019 Verimlilik Proje Ödülleri’nde “Kamu” kategorisi ödülünün sahibi, Özyeğin Üniversitesi Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi (EÇEM) oldu. EÇEM, yürüttüğü Avrupa Birliği 7. Çerçeve Projesi NEED4B: Yeni Binalarda Enerji Verimliliği Metodolojisi ve Yüksek Performans Hedefli Çalışmaların Yeni Binalara Uygulanması Projesi’nin Türkiye’deki uygulama örneği olarak inşa edilen ÖzÜ ScOLa Binası ile bu ödüle layık görüldü.

Ankara KOSGEB İdaresi Başkanlığı’nda düzenlenen törende birincilik ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdere tarafından Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi Direktörü Prof. Dr. M. Pınar Mengüç’e takdim edildi.

EÇEM Projesi hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşılabilir.