03.05.2018 - 03.05.2018

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

İstanbul Havalimanlarındaki Yolcu Deneyimleri Özyeğin Üniversitesi Tarafından Düzenlenen IV. İstanbul HUB Semineri'nde Tartışılacak.

Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, akademik camia ile sektör yetkililerini bir araya getirerek, Istanbul HUB Semineri’nin dördüncüsüne ev sahipliği yapıyor. 3 Mayıs’ta Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleşecek seminerde havacılık sektörüne yön verenler, Istanbul havalimanlarındaki yolcu deneyimlerini ele alacaklar.

IATA Yolcu Deneyimleri Avrupa Bölge Müdürü Nuria Fermoso, Pegasus Hava Yolları Ticaret Biriminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, Kazimiero Simonavičiaus Üniversitesi öğretim görevlisi ve K.K. Aviation Genel Müdürü Dr. Konstantinos KALLIGIANNIS, ISG Yetkili Müdürü Dato’ Azmi Murad ve Çelebi Yer Hizmetleri ve Kargo Müdürü Atilla Korkmazoğlu seminere konuşmacı olarak katılıyor.