Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Danışma Kurulu

Danışma Kurulu

Özyeğin Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı ve Le Cordon Bleu Danışma Kurulu, eğitim programının oluşumu esnasında kararlaştırılmış ve 8 Mayıs 2013 tarihinde toplanarak çalışmalarına başlamıştır.

Danışma Kurulu Tüzüğü

 

2013-2017 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Danışma Kurulu

Ad, Soyad  

(Alfabetik Sırayla)

Firma / Kurum / Kuruluş
Niso Adato Şans Restaurant Sahibi
M. Teoman Alemdar Özyeğin Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü
A. Aylin Alsaffar, Ph.D. Özyeğin Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı
Metin Ar D.ream - Başkan
Vedat Başaran Surplus, Ortağı
André Cointreau Le Cordon Bleu International Başkanı
Nuri Çolakoğlu NTV Kanalı önceki Başkanı, Doğan Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Danışmanı
Kaya Demirer TURYID Başkanı
Mehmet Gök D.ream - Kurumsal Yönetici Şef
Mohamed Hammam HITCO Ticaret,  Kurucu Başkanı 
Nihat Karaköse Şarap Sevenler Derneği önceki Başkanı
Ali Sözmen MAKPA Sahibi
Defne Ertan Tüysüzoğlu Le Cordon Bleu Türkiye Direktörü
Mehmet Yaşin Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.,  Gazeteci ve  Gurme Yazarı

Tarihçe

Özyeğin Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı - Le Cordon Bleu Danışma Kurulu ülkemizde yiyecek içecek, gastronomi ve mutfak sanatları alanlarında ilk ve tek örnek olarak 8 Mayıs 2013 tarihinde kurulmuş ve çalışmalarına başlamıştır. Yiyecek İçecek sektörünün ileri gelen ve aktif duayenlerinden oluşan Danışma Kurulu sadece eğitim programının gelişmesinin, güncel eğilimlerin uygulanmasının ve seminerler aracılığı ile bilgi paylaşımının yanı sıra, aynı zamanda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı öğrencilerine "mentorluk" görevi de yapmaktadır.