• 06-19Temmuz
    LEAD21 Fellowship Program Başvuruları Devam Ediyor!

LEAD21 Fellowship Program, Türkiye’nin tüm coğrafi bölgelerinden liderlik potansiyeli taşıyan 21 üniversite lisans öğrencisi gencin yeni nesil liderlik yetkinliklerini geliştirmeyi hedefleyen ve bir yıl süren liderlik gelişim programıdır.

• 03-14Temmuz
    Girişim Fikrini Test Etme Eğitimi

Girişimciliğe yeni başlayan, startup fikri olan ve nereden başlaması gerektiği konusunda bilgi edinmek isteyenler için planladığımız "Girişim Fikrini Test Etme" eğitimine hepinizi davet ediyoruz.

• 03-21Temmuz
    Kodlama Yapmadan Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimi

Mobil uygulama, pazaryeri, SaaS gibi yazılım alanında startup fikri olup ürünleştirme konusunda problem yaşayanlar için planladığımız "Kodlama Yapmadan Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimi" eğitimine davetlisiniz.

• 25Haz
    13Tem
    Girişimcilik Vakfı Fellow Programı Başvuruları Açıldı!

Girişimcilik Vakfı Fellow Programı Başvuruları Açıldı! GİRVAK, 17-24 yaş aralığındaki üniversite öğrencileri için hazırladığı Fellow Programı'nın 7. dönemi başvurularını açtı!

• 23Haz
    31Tem
    Girişim Fabrikası Hubspot for Startups programına dahil oldu!

Startupların daha iyi büyümesine ve ölçeklenmesine startup-dostu bir maliyetle ulaşma imkanı sunan HubSpot for Startups programına başvurularınızı heyecanla bekliyoruz!

• 22Haz
    01Tem
    The Global Good Fund Fellowship Program 2021

The Global Good Fund Fellowship, dünya genelinde sosyal girişim liderlerinin liderlik gelişimini destekleyen 12 aylık bir programdır.