• 22Şub
    15Mar
    Girişim Fabrikası Botgate AI for Startups programına dahil oldu!

Botgate AI for Startups ve Girişim Fabrikası işbirliği ile programa başvuran girişimler; %50, %60 ve %70 oranlarında indirimlerle Botgate kullanım kredisi almaya hak kazanabilecekler.

• 17-20Şubat
    No-Code Ön Kuluçka Programı Başvuruları Uzatıldı!

Girişim Fabrikası No-Code Ön Kuluçka Programı başvurularınızı 20 Şubat 2021 tarihine kadar uzaltıldı. Girişim Fabrikası No-Code Ön Kuluçka Programı hakkında detaylı bilgi almak ve programa başvurmak için Girişim Fabrikası Web Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

• 08-28Şubat
    No-Code Ön Kuluçka Programı

Girişim Fabrikası No-Code Ön Kuluçka Programı; Özyeğin Üniversitesi akademisyenlerinin, öğrencilerinin ve mezunlarının büyüme potansiyeline sahip ve belirli bir problemi çözmeye çalışan yenilikçi, ölçeklenebilir teknoloji odaklı girişim fikirlerini 8 haftalık girişimcilik eğitim programı ile geliştirmelerine ve hayallerine ulaşmaları amacıyla tasarlanmıştır.

• 01-28Şubat
    Girişim Fabrikası Webflow for Startups programına dahil oldu!

Girişim Fabrikası Webflow for Startups programına dahil oldu! Webflow for Startup ve Girişim Fabrikası işbirliği ile programa başvuran girişimler; $2.500'a kadar Webflow kullanım kredisi almaya hak kazanabilecekler.

• 21Oca
    15Şub
    İş Fikrini No-Code Programı ile Hayata Geçir!