• 25Mar
    08Nis
    Girişim Fabrikası Digital Ocean Hatch Program'a Dahil Oldu!

DigitalOcean Hatch ve Girişim Fabrikası işbirliği ile programa başvuran girişimler; 1.000 $ Digital Ocean kredisi almaya hak kazanabilecekler ve enerjik bir kurucu topluluğuna erişim, ücretsiz öncelikli destek, teknik danışmanlık, etkinlikler ve daha fazla imkana erişebilecekler.

• 05-31Mart
    Girişim Fabrikası Jetlexa Startup Programına dahil oldu!

Jetlexa ve Girişim Fabrikası işbirliği ile programa başvuran girişimler; sözleşme kitaplığında yer almakta olan ve profesyonel hazırlanmış 20+ sözleşme şablonu girişimcilerin temel hesabına ücretsiz bir şekilde aktarılacaktır.

• 04-11Mart
    Müşteri Karşılama Sayfası Hazırlama Atölyesi

Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı (BİGG) 2020 yılı 2. Çağrı dönemi kapsamında gerçekleştireceğimiz etkinlik kapsamında, girişiminizin değer teklifini müşteriler ile nasıl test edebileceğinizi uygulamalı olarak anlatacağız.

• 02-04Mart
    Liyakat Girişim Okulu

3 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek "Liyakat Girişim Okulu"nda Bilgi, Teknoloji Transferi Ve Girişimcilik Direktörü Dr. İsmail Arı açılış konuşmasıyla, akademik girişimlerimiz Pacha Cips ve Optiyol girişim deneyimleriyle, ekip üyemiz Yücel Faruk Şaha No-Code eğitimi ile yer alacak.

• 22Şub
    15Mar
    Girişim Fabrikası Botgate AI for Startups programına dahil oldu!

Botgate AI for Startups ve Girişim Fabrikası işbirliği ile programa başvuran girişimler; %50, %60 ve %70 oranlarında indirimlerle Botgate kullanım kredisi almaya hak kazanabilecekler.