• Kas25

Konaklama tesisleri ve acentelere yönelik inovatif teknoloji çözümleri sunan Hotel Runner kurucu ortağı Arden Agopyan'ı misafir edeceğimiz "Turizm Teknolojileri ve Geleceği" etkinliğimize davetlisiniz.

• Kas20

Global Girişimcilik Haftası 2020 yılı etkinlikleri kapsamında girişimcilik ekosistemini bireysel girişimcilerin gözünden dinlemeye davetlisiniz!

• Kas19

• Kas18

• Kas17

Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı kapsamında girişimciler 200 bin TL karşılıksız destek fırsatı sunan TÜBİTAK 1512 – Teknogirişim Sermaye Desteği Programı (BiGG) süreçleri hakkında detayları paylaşacağımız bilgilendirme toplantısına davetlisiniz.

• Kas16

• Kas16

• Kas10

Roket sistemleri üzerine üniversite proje takımındaki çalışmalarını TÜBİTAK BİGG desteği kazanarak şirkete dönüştüren ve KOSGEB AR-GE ve İnovasyon Destek Programı ile çalışmalarını hızlandıran NOVART Savunma ve Uzay Teknolojileri’nin Kurucu Ortağı Ömer Uçar ile girişimcilere yönelik kamu desteklerinden faydalanma süreçlerini konuşacağız.