• 09-12Mart
    Seminer- Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi - Sivil Havacılıkta Güncel Terör Tehditleri

Seminer- Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi -  Sivil Havacılıkta Güncel Terör Tehditleri Konuşmacı: ONUR ZEYREK Kalite Kontrol, Denetleme ve Araştıma Yöneticisi Tarih: 11 Mart 2020, Çarşamba Saat:  11:30...

• 05-10Mart
    Seminer - Sivil Havacılık Kulübü - Türkiye'de Bay'an' (!) Pilot Olmak

Uluslararası 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi bünyesindeki Sivil Havacılık Kulübü'yle her yıl düzenlenen ve sektörden değerli insanları ağırladığımız etkinlikte bu yıl "Türkiye'de Bay'an' (!) Pilot Olmak" hakkında konuşacağız. Seminerimize katılacak pilotlarımız; daha önce OnurAir ve THY gibi Türk şirketlerinde çalışmış şu anda görevine yabancı bir hava yolu şirketi Jazeera Airways'de devam eden Elif Güveyler  ve Türk Hava Yolları'ndan daha önce yer hizmetlerinden, kabine havacılığın her alanına hakim olan Nurdan Karataş kaptanımızı ağırlayacağız. Sizleri bu seminerde,havacılıkta söz konusu olan erkek hakimiyetini tartışmak ve eşitliğe olan desteğinizi görmek için bekliyor olacağız. Seminer 'He For She' kulübünün desteğiyle gerçekleşecektir. Şimdiden hassasiyetiniz için teşekkür ederiz, seminerde görüşmek dileğiyle. Seminer, 9 MART günü 12:00 - 13:30 saatleri arasında FEAS G30'da düzenlenecektir.