Operasyon Yönetimi Öğretim Üyesi Pozisyonu

Özyeğin Üniversitesi’nde Güz 2021 döneminde başlamak üzere, “Operasyon Yönetimi” uzmanlık alanı için Doktor Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesör düzeylerinde öğretim üyesi alınacaktır.

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ), üçüncü kuşak üniversite vizyonu ve uluslararası yapısıyla bölgede öne çıkan güçlü bir araştırma üniversitesidir. ÖzÜ öğretim üyeleri, topluma değer katan üst düzey araştırmalar üretir. ÖzÜ’nün bütün programlarında öğretim dili, dünya çapından gelen bütün tam zamanlı öğrenciler ve değişim öğrencileri için İngilizce olup, dersler uluslararası eğitim ve deneyimleri olan yerli ve yabancı akademisyenler tarafından verilir. Bunun yanı sıra, ÖzÜ iş dünyası ile doğrudan bağlantılı, başarılarını her geçen gün yukarı taşıyan, etki sahibi merkezlere sahiptir. Üniversite, İşletme Fakültesi, öğretim üyeleri ve araştırmaları hakkında daha fazla bilgi http://www.ozyegin.edu.tr adresinde bulunabilir.

Doktor öğretim üyesi adaylarının, operasyon yönetimi veya ilişkili bir alanda doktora derecesine sahip olması veya pozisyonun başlangıç tarihine kadar doktora derecesini alması beklenir. Adayların alanda yüksek etkili dergilerde yayınlama potansiyelini (bu dergilere gönderilen veya revizyon turlarında bulunan makaleler ile) ve hem lisans hem de yüksek lisans düzeyinde kaliteli eğitim verme potansiyelini göstermeleri gerekir. Doçent ve Profesör pozisyonları için adayların doktora derecesi olması, yüksek kaliteli öğretim geçmişleri ile birlikte alanda yüksek etkili dergilerde yayınları olması beklenmektedir. Adayların hem deneysel hem de analitik araştırma yönelimleri teşvik edilmektedir.

Ücret ve ders yükü eşdeğer üniversitelerdekiler ile rekabet edebilecek düzeyde olup, akademik derece ve deneyim ile orantılı olarak belirlenecektir.

İlgilenen adayların pozisyon için en kısa zamanda başvurularını tamamlamaları tavsiye edilir. Başvurular hemen değerlendirmeye alınacak ve pozisyon dolduruluncaya kadar başvuru kabulü devam edecektir. Başvurularınızı aşağıdaki belgelerle birlikte Dr. Eylem Koca'ya (eylem.koca@ozyegin.edu.tr) ulaştırmanız rica olunur.

1. Özgeçmiş
2. Niyet mektubu (cover letter)
3. Araştırma beyanı (research statement)
4. Eğitim-öğretim beyanı (teaching statement)