Pazarlama Bölümü için Açık Öğretim Üyesi Pozisyonları (Dr. Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesör)

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Pazarlama grubu, Dr. Öğretim Üyesi, Doçent veya Profesör seviyelerinde pazarlama öğretim üyesi pozisyonları için başvuruları kabul etmektedir. İlgilenen adayların başvurularını en kısa sürede iletmeleri rica olunur. Başvurular, hemen değerlendirilmeye alınacak ve açık pozisyonlar dolduruluncaya kadar değerlendirmeler devam edecektir.

Adayların Pazarlama veya ilgili bir alanda doktora derecesine sahip olmaları veya göreve başlangıç ​​tarihine kadar tezlerini bitirip savunabilecek durumda olmaları gerekmektedir. Üst düzey akademik dergilerde çalışmaları yayınlanmış ya da çalışmalarını bu dergilerde yayınlamayı hedefleyen adaylar tercih edilecektir. Deneysel (ampirik) modelleme, analitik modelleme, strateji, nicel (kantitatif) ve tüketici davranışı gibi tüm alt alanlardan adayların da başvurması teşvik edilir. Tüm adaylardan öğretimde mükemmellik sergilemeleri ve unvanlarının gerektirdiği hizmetleri yerine getirmeleri beklenecektir.

Son derece araştırma odaklı bir üniversite olan Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) üçüncü nesil üniversite vizyonu ve uluslararası karakteri ile bölgede öne çıkmaktadır. Öğretim üyeleri, kendi uzmanlık alanlarında dünyaca tanınmış, aktif araştırmacılar olmalarının yanı sıra, araştırmalarından elde ettikleri sonuçları hayata geçirerek topluma değer katma konusunda da deneyim sahibi akademisyenlerdir. ÖzÜ'deki tüm programlar, dünyanın dört bir yanından gelen tam zamanlı öğrenciler ve değişim öğrencileri için İngilizce’dir. Dersler, yurt dışındaki üniversitelerden derece ile mezun olmuş veya sektörde engin bir iş deneyimine sahip Türk veya uluslararası öğretim üyeleri tarafından verilmektedir. Üniversite, öğrenci memnuniyetinde olağanüstü puanlar elde etmesinin yanı sıra, “Sektörel Eğitim Programı” ile Yüksek Öğretimin Oscar’ı olarak kabul eden 2019 THE ÖDÜLLERİ programında ilk 8 üniversite arasında yer almayı başarmıştır.

ÖzÜ İşletme Fakültesi, Türkiye’nin en iyi işletme okullarından biridir. Renkli ve işbirlikçi araştırma ortamımız; ileri görüşlü ve sektörlerle iç içe akademik müfredatımız ve disiplinlerarasılık ile girişimciliğe verdiğimiz önem, sunduğumuz eğitimin ve üretip paylaştığımız bilginin temelini oluşturur. Bünyemizde hem lisans programları hem lisansüstü programlar (örn. İşletme Yüksek Lisansı, Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisansı, İşletme Doktorası) vermekteyiz. Tolga Akçura, Bige Saatçioğlu, Esra Gençtürk, Mına Seraj-Akşit, Xiaohan Wen, Ceren Hayran-Şanlı, Peren Özturan, ve Volkan Yeniaras’tan oluşan pazarlama grubumuzu daha da güçlendirmeyi arzu ediyoruz.  Üniversitemiz ve İşletme Fakültemiz hakkında daha detaylı bilgi için: https://www.ozyegin.edu.tr/en/.

Başvurularınızı aşağıdaki belgelerle birlikte marketing-recruitment@ozyegin.edu.tr adresine iletebilirsiniz.  Özgeçmiş, ön yazı, referanslar, araştırma konularının listesi, verilen derslerin listesi, iki adet tavsiye mektubu, ön makaleler veya yayınlar (en fazla 3), öğretim değerlendirmeleri (varsa).