Yönetim ve Organizasyon Grubu Öğretim Üyesi Pozisyonu

Özyeğin Üniversitesi'nde Uluslararası İşletme, Girişimcilik ve Örgütsel Davranış Grubuna Öğretim Üyesi / Doçent / Profesör Pozisyonları.

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon grubuna Uluslararası İşletme, Girişimcilik ve Örgütsel Davranış alanlarında Eylül 2020 akademik yılı başında veya öncesinde göreve başlamak üzere öğretim üyeleri alınacaktır.  Başvurular, her kademeden adaya açıktır. Adaylardan, alanlarının önde gelen akademik dergilerinde yayın yaparak uluslararası bir araştırma saygınlığına sahip olmaları (veya bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını kanıtlamaları) ve Yönetim ve Organizasyon grubunu daha da ileriye taşımak için liderlik rolü üstlenmeye istekli olmaları beklenmektedir. Adaylardan ayrıca lisans ve lisansüstü (MBA, Executive MBA ve doktora) programlarımızda kendi uzmanlık alanlarında mecburi ve seçmeli dersler vermeleri beklenmektedir.

Aranan Nitelikler: Adayların doktora derecesine sahip olmaları ya da doktora derecelerini başlama tarihlerinde tamamlamaları beklenir. Daha kıdemli adayların, alanlarında önde gelen akademik dergilerde geniş bir yayın geçmişine sahip olduklarını gösterebilmeleri ve sınıf içi başarılarını kanıtlayabilmeleri gerekmektedir. Doktor Öğretim Üyesi pozisyonuna başvuracak adaylardan ise bağımsız araştırma yapabilme ve saygın akademik dergilerde çalışmalarını yayınlayabilme potansiyeli  göstermeleri beklenmektedir. Ek olarak tüm adayların her düzeyde (lisans, lisansüstü ve doktora) ders verme konusunda hevesli olduklarını göstermeleri gerekmektedir.

Başvuru:  Pozisyon ile ilgilenen adayların, özgeçmişlerini bir üst yazı, araştırma örnekleri, (varsa) öğretim üyesi dönem/yıl sonu değerlendirmeleri ve diğer destekleyici belgeler ile birlikte applications-management@ozyegin.edu.tradresine iletmeleri gerekmektedir. Adayların aynı zamanda üç adet referans mektubunu aynı adrese iletmeleri beklenir.

Tüm açık pozisyonlar dolduruluncaya dek başvurular kabul edilmeye devam edecektir.