Adam Ali Arif - Gastronomi ve Mutfak Sanatları, 2017 mezunu

'Daha önce sahip olmadığım kendine güven duygusunu kazandırdı'

Özyeğin Üniversitesi’nde öğrenci olmak, daha parlak bir geleceğe sahip olmama yardımcı olabilecek bütün alanlarda bana donanım kazandırdı. Bu üniversite ve okuduğum bölüm, daha önce sahip olmadığım kendine güven duygusunu kazandırdı. Artık hayattaki hedeflerini başarmış ve çok daha fazlasını başarmak için sabırsızlanan, kendine güvenen biriyim. Uluslararası bir öğrenci olarak bu üniversiteye ilk geldiğimde önce kendimi yalnız hissettim ama çok sürmedi. Uluslararası Ofis’e girdiğim anda, herkes evimde gibi hissetmemi sağladı. Özyeğin Üniversitesi, büyümekte olan bir üniversite ve kurulduğu günden bugüne geçen yıllar içinde pek çok başarıya imza attı. Pek çok yeni bina inşa ediliyor ve öğrencilere ihtiyaç duydukları her türlü tesis ve olanak sağlanıyor. Bu da bizlere öğrenimimizi sürdürmek ve kampüsün tadını çıkarmak için harika bir atmosfer sunuyor.