Ali Naci Aydın - İşletme, 2012 mezunu

'Yaptığım stajlar sayesinde işe başladığım zaman hiçbir adaptasyon sorunu yaşamadım'

Sunumlar, grup çalışmaları ve ders dışı etkinlikler kendimi rahatlıkla ifade edebilmemi, topluluk önünde konuşabilmemi ve takım halinde çalışabilmemi sağladı. En basit şey belki ama çalıştığım şirketlerde bilgisayar programlarına hakimiyetim ve sunum becerilerimle bile öne çıkıyorum çünkü biz iş hayatının bu olmazsa olmaz unsurlarında öğrenciliğimizin ilk yıllarından itibaren ustalaştık.
Yaptığım stajlar sayesinde işe başladığım zaman hiçbir adaptasyon sorunu yaşamadım. Öğrenci Birliği başkanlığı yaptığım dönemde çok farklı özelliklerde arkadaşlarla bir arada çalıştım ve takım oyuncusu olma konusunda önemli deneyimler edindim. Sosyal bilimler alanından aldığım dersler olaylara ve insanlara bakış açımı genişletti. Organizational Behavior dersinin aslında iş hayatının ta kendisi olduğunu çok sonradan, sevinerek fark ettim.