Birce Bingöl - Psikoloji Bölümü, 2016 mezunu

Birce Bingöl
Okurken bile araştırmalara katılabiliyoruz

Özyeğin Üniversitesi’nde öğrenciler, psikoloji lisans eğitimine devam ederken akademisyenlerin araştırmalarına gönüllü katılma fırsatı yakalıyor. Dolayısıyla iş hayatına atıldıklarında akademik hayatı seçmeseler dahi uygulamalı alanda bilimden faydalanmayı bilen ve araştırmaları uygulamaya geçirebilen bireyler haline geliyorlar. Özyeğin Üniversitesi mezunlarının etik değerlere verdiği önem açısından fark yarattığını düşünüyorum. Şu an üniversitede yüksek lisans eğitimime devam ediyorum. Hocalarımızın çözüm odaklı hareket etmelerini gözlemlemem, stres altında paralize olmadan çözüme odaklanmamda faydalı oldu.