Büşra Uydaşoğlu - Endüstri Mühendisliği, 2015 mezunu

Büşra Uydaşoğlu
ÖzÜ’de kendimi tanıdım, geliştirdim

2010 yılında küçük bir kampüste başladığım 5 yıllık üniversite hayatım Çekmeköy’de son buluyor. Neler sığmadı ki bu sürece: İngilizce hazırlık, bitmeyen grup ödevleri ve projeleri, Duyarlı ÖzÜ, Tanıtım Ekibi, Akran Danışmanlık ve dahası. Hayatımda gerçekleştirdiğim ve iyi ki bunu yapmışım dediğim en önemli girişimim ÖzÜ. Bu üniversite sayesinde kendimi tanıma ve geliştirme fırsatı buldum. Bunu ancak ÖzÜ’de okuyan bilir. Beş senelik süreç oldukça zordu, ama bana kattıklarını düşününce iyi ki de zormuş diyorum. Her sene kendi isteğimle ve üniversitemin desteğiyle gerçekleştirdiğim gönüllü stajlarım, zorunlu stajlarım, Duyarlı ÖzÜ takım arkadaşlarımla gerçekleştirdiğimiz gönüllülük projeleri, üniversitede tanıdığım unutulmaz kişileriyle, yakın arkadaşlarımla yaptığım bitirme projesi, hepsi beni ben yapan değerler oldu. ÖzÜ, öğrencilerine verdiği destekle, kendime olan güvenimi her geçen gün artırdı. Ve en önemlisi zevk aldığım bir mesleğe sahibi oldum. Bütün bunları gerçekleştirirken yanımda olan herkese minnettarım ve iyi ki ÖzÜ’lüyüm.