Çakır Atılhan Güzel - Pilotaj, 2017 mezunu

'Bölümümüz daha beş yıllık ama şimdiden adı biliniyor, mezunları aranıyor.'

Özyeğin Üniversitesi Pilot Eğitimi bölümü uluslararası standartlarda bize sağladığı kültür, tecrübe, olanaklar ve seminerler sayesinde bizlere gittiğimiz şirketlerde Özyeğin Üniversiteli olma ayrıcalığını yaşatıyor. Biz, daha okurken, kokpit ortamını, kaptan pilotlar yanında olmayı, havacılık kültürünü yaşayabildiğimiz için gerek mülakatlarda, gerek işe alındıktan sonra kurum içi eğitimlerimizde ve tabii ki uçuşa başladığımızda çok daha rahat oluyoruz. Çoğu zaman, girdiğimiz mülakatlarda kaptanlar sağ koltuğa oturuşumuzdan Özyeğin Üniversitesi mezunu olduğumuzu anlıyorlar. Bölümümüz daha beş yıllık ama şimdiden adı biliniyor, mezunları aranıyor. Ben de hem ‘Özyeğinliyim’ demekten, hem de üniversitemizi gökyüzünde temsil eden ilk mezunlardan olmaktan gurur duyuyorum.