Ceren Yeşil - İşletme, 2017 mezunu

En büyük kazancım özgüven oldu

Özyeğin’in bana en çok yardımcı olduğu konu gönüllü çalışma imkânları oldu. Okulum sayesinde hayattaki ilk iş tecrübemi edindim, kazanmış olduğum staj sayesinde ise ilk defa yurtdışına çıktım. Fakat tüm bu iş olanaklarının üzerinde benim en büyük kazancım okulumun bana kattığı özgüven ve akademik bilgi. Akademik ve teorik anlamda kendimi diğer okullarda okuyan akranlarımdan daha kalifiye ve bilgili buluyorum. Bu sayede ise girmiş olduğum tüm mülakatlarda ve kariyer organizasyonlarında avantaj elde ediyorum. Tabii ki akademik bilginin yanında Özyeğin Üniversitesi, öğrencilerin sosyal yönlerini de oldukça geliştiriyor.