Deniz Bayel - Psikoloji, 2017 mezunu

Deniz Bayel
Uygulamalı Gelişim Psikolojisi Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencisi

Özyeğin Üniversitesi’ndeki akademik ortam bilgiyi sorgulamayı, araştırmayı, karşılaştırmayı ve doğru şekilde analiz etmeyi öğretti. Bu öğretinin, hem kariyer hem de kişisel gelişimime çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Yüksek Lisans yaptığım dönem benim için baştan sona bir dönüşümdü. 15 yıl emek verdiğim kurumsal iş hayatından çıkıp tekrar öğrenciliğe dönmek müthiş bir deneyimdi. Özyeğin’in özellikle de hocalarımın bu süreçte en büyük katkısı, göstermiş olduğum çabaya verdikleri destek ve her daim olumlu yaklaşım ve geri bildirimleriydi. Onların desteği olmasa motivasyonum bu kadar yüksek olmazdı. Özyeğin Üniversitesi, bilgi ve deneyim açısından gerçekten donanımlı bir akademik kadroyu barındırıyor. Akademik kadro, öğrencilerin mezun olduktan sonra ihtiyaç duyacakları teorik ve pratik bilgileri aynı anda sunmaya çalışıyor.