Emre Gökhan Şahin - İşletme, 2013 mezunu

Emre Gökhan Şahin
ÖzÜ mezunları hayat yarışına bir adım önde başlıyor

Özyeğin Üniversitesi’nin bizlere en büyük katkısının vizyonumuzu geliştirmek olduğunu düşünüyorum. Kendimizi nasıl konumlandıracağız, nereye varmak istiyoruz, amacımız nedir gibi çok önemli konularda bizlere yeni bakış açısı kazandırdığı, farklı düşünebilmeyi öğrettiği bir gerçek. Küçük bir şehirde yaşamış, hiç yurt dışına çıkmamış, yabancı dil bilmeyen, farklı bir kültürden arkadaşı olmayan ve büyük ihtimalle doğduğu yerde bir iş bulup orada emekli olmayı planlayan insanlardan; uluslararası şirketlerde çalışan, bir değil birkaç yabancı dilde kendisini ifade edebilen, küresel fırsatları da değerlendirebilmeyi düşünen insanlara dönüştük. Öğrencilik yaşamımız boyunca stajlarımız, sektör deneyimine sahip hocalarımız ve iş dünyasından sıklıkla ağırladığımız konuklarımız sayesinde profesyonel hayata; derslerimizdeki grup projelerimiz, sunum ve simülasyonlarımız sayesinde takım çalışmasına, ders dışı sosyal aktivitelerimizle de sosyal iletişime yatkın olarak mezun olduk. Bugün, yöneticilerimizin de ÖzÜ’de yüksek lisans programlarına katıldıklarını gözlemliyor olmak, her sene daha fazla ÖzÜ mezunu ile iş ortamlarında karşılaşmak bizler için gurur ve sevinç kaynağı oluyor. Mezun olacak arkadaşlar aldıkları eğitime güvensinler ve hedeflerini yüksek tutsunlar. Çünkü yarışa birkaç adım önde başlayacak, daha ilk iş günlerinde bunu hissedecekler.