Erdi Gültekin - Bilgisayar Mühendisliği, 2016 mezunu

Erdi Gültekin
Her anını dolu dolu geçirdiğim bir 4 yıl

Okulumuzun en önemli özelliği öğrencilerine, kendilerini geliştirebilmeleri için her alanda fırsatlar sunuyor olmasıdır. Kayıt olduğum andan mezun olana kadar hem hocalarımın hem de idari çalışanların desteğini sürekli hissettim. İlk yılımda arkadaşlarımla birlikte kulüp kurup, etkinlikler düzenledik ve organizasyon becerilerimizi geliştirdik. Aktiviteleriyle ilgimi çeken Duyarlı ÖzÜ’ye katılarak sosyal sorumluluk bilinci kazandım, arkadaşlarıma da mentörlük etme fırsatı buldum. En eğlenceli anılarımdan bazıları, tanıtım ekibinde aday öğrencilere rehberlik ederken ve iletişim becerilerimi geliştirirken oldu. İkinci seneden itibaren Sektörlere Giriş derslerinde farklı sektörleri tanıyıp, kariyerimle ilgili düşüncelerimi şekillendirmeye başlamıştım. Profesyonel Gelişim ekibinin de desteğiyle ilgi duyduğum alanlarda kendimi geliştirme fırsatım oldu. Goldman Sachs Londra ofisinde ve Harvard Business School Istanbul Research Center’daki stajlarımda, deneyimli ve yetenekli insanlardan öğrenme, iş dünyasını yakından tanıma ve çalışmalarımın somut etkisini görme imkânım oldu. Arkadaşlarımla birlikte CME Group’un 2015 yılındaki Trading yarışmasında elde ettiğimiz dünya çapındaki başarı da benim için unutulmaz deneyimlerden biri. Mezuniyet heyecanını yaşarken geriye doğru dönüp baktığımda, her anını dolu dolu geçirdiğim bir 4 yıl görüyorum. Her zaman yanımda olup destek veren hocalarım ve kurduğum dostluklar da bana ÖzÜ’yü tercih ederek doğru bir karar verdiğimi gösteriyor.