Gökçe Naz Tandoğdu - Hukuk, 2016 mezunu

Gökçe Naz Tandoğdu
Üniversite eğitiminin yalnızca diploma olmadığını, kendini, insanları, hayatı tanımak olduğunu öğrendim

2012 yılında Özyeğin Üniversitesi’ne girdim. Zorlu bir dört yılın ardından Haziran ayında okulun bana kattıklarının yanı sıra benim de okula kattıklarımın gururuyla kepimi atacağım. Üniversite eğitiminin getirisinin yalnızca diplomadan ibaret olmadığını, aynı zamanda; kendini, insanları, hayatı tanımak, anlamak olduğunu öğrendim. Bu okulda geçirdiğim her an bana yeni bir şey kattı. İlk başlarda okulun yeni olması nedeniyle herkes gibi benim de kafamda soru işaretleri vardı. Ancak şimdi dönüp baktığımda “iyi ki” diyebiliyorum. Bu durumu kendi lehime çevirip okulda bulduğum her fırsatı değerlendirdim. Hem Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin hem de okulun tüm öğrencilere yönelik etkinlikler, sunduğu fırsatlar o kadar fazla ki, insan ister istemez birinde yer alıyor. Ben de her yıl bölümüm dışında birçok etkinlikte yer aldım, proje yaptım. İnsanlar bu tür şeyleri yalnızca CV bazında değerlendiriyor ancak yapılan her proje ve her etkinlik yeni insanlar ve yeni tecrübe demek. Hepimizin hayatında yeni bir sayfa açılıyor, yeni bir maceraya atılıyoruz. Hepimiz belirsizliklerle dolu bu yeni hayata karşı çok heyecanlıyız. Hayatın getirileri neler olacak, hiçbirimiz bilmiyoruz. Ancak aldığımız eğitim ve kendimize kattıklarımızla her şeyin üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Tüm mezunlarımıza hayatta başarılar diliyorum. Umarım herkes verdiği tüm emeklerin karşılığını alır.