Hakkımızda

Mezunlarımızın sürekli gelişip öğrenerek; mesleklerinde tercih edilen, seçkin, fark edilen ve fark yaratan çalışanlar olmalarını sağlamak öncelikli hedefimizdir. Bu doğrultuda mezunlarımızın birbirleri ile iletişimini canlı tutarak ÖzÜ ailesinin bir bireyi olmaya devam etmelerini amaçlıyoruz.

Özyeğin Üniversitesi Mezunlar Derneği (ÖzÜM) iş birliği ile “Hep Birlikte ve Birbirimizi Destekleyerek” felsefesi doğrultusunda mezunlarımızdan güç alıyoruz. Mezunlarımızın öğrencilerimiz ile bir araya gelmelerini sağlayarak yol gösterici olmalarını hedefliyoruz.

Mezunlarımızın bilgilerini sürekli güncel tutarak ÖzÜ ile Mezunlar arasındaki bilgi paylaşımını arttırmaya önem veriyoruz.