Halis Can Demirel - Hukuk Fakültesi, 2017 mezunu

Halis Can Demirel
Kendimi geliştirmem için birçok fırsat sundu

Özyeğin Üniversitesi’nin bana en büyük katkısı ileriki yaşamıma bir sıfır önde başlayabilmem için tecrübe kazanmamı sağlayan Kıdem Sanat öğrenci işletmesini açma imkanını vermiş olması. İş hayatına daha okurken atılarak insan ilişkilerini, işletme yönetmenin zorluklarını, zaman kullanımını, sorumluluk alabilmeyi ve daha birçok şeyi üniversitemizin öğrenciye olan desteği ve yol göstermesi sayesinde edindim. Üniversitenin aslında gerçek hayata hazırlık olduğu bilincini göstererek, diğer üniversitelerin öğrencilerinden daha hazırlıklı olarak hayata atılmama destek oldu. Okula ilk başladığım dönemler ile mezun olacağım şu dönemleri kıyasladığım zaman hayata bakışımın çok daha olgun ve realist olmasını sağladı Özyeğin Üniversitesi.