Hasan Caner Üretmen - Mimarlık, 2017 mezunu

'Meslektaşlarıma kıyasla daha altyapı sahibi ve hazırlıklı bir başlangıç yapmamı sağladı'

Öncelikle ders içeriklerinin ve proje üretimine bakış açısının, mimarlığın güncel konularına odaklanıyor oluşu, yüksek lisans eğitimine meslektaşlarıma kıyasla daha altyapı sahibi ve hazırlıklı bir başlangıç yapmamı sağladı. Özyeğin'de edindiğim bu farklılık ve farkındalık, yaptığım işlere de yansımış olmalı ki yurtdışı başvurularımda yeni bir okulun ilk mezunlarından olmama rağmen Columbia University, University of Pennslyvania, Sci-Arc, ve Pratt Institute gibi dünyaca tanınmış mimarlık okullarından kabul alabildim. Özyeğin'de edindiğim bu kazanımların ileride meslek yaşantımda da bana ayrıcalıklar sunacağından hiç şüphem yok.