Hazal Doğa Kılıçkap - Endüstri Ürünleri Tasarımı, 2016 mezunu

Hazal Doğa Kılıçkap
Çalışmak istediğim alanı keşfettirdi

Endüstri Ürünleri Tasarımı usta çırak ilişkisine dayalı bir bölüm ve öğretmenlerin öğrenciler üzerinde çok büyük etkileri oluyor. Özyeğin Üniversitesi’nde birebir eğitim şansını yakaladım ve öğretmenlerim sayesinde çok dolu bir portföy ve CV’ye sahibim. Özyeğin Üniversitesi bana farklı bir bakış açısı kazandırdı, gelecekte ne yapmak istediğimi anladım. Diğer üniversitelerden farklı bir eğitim programı var. Aldığım dersler sayesinde çalışmak istediğim alanı keşfettim. Burada gördüğüm eğitim, kurduğum bağlantılar ve yaptığım projeler sayesinde bitirme dönemimin ortasında bir iş teklifi aldım ve şu an çalışıyorum. Bir üniversiteden beklenen şey çok iyi bir eğitim ve güzel bir kampüs ortamıysa, Özyeğin Üniversitesi bunu fazlasıyla karşılıyor ve artı olarak da bir sürü fırsat sunuyor.