İrem Karamete - Endüstri Mühendisliği, 2017 mezunu

“Çok çalışarak her şey mümkün! Hem olimpik bir sporcu hem de mühendis olarak mezun oluyorum

Özyeğin Üniversitesi hayatımda çok önemli bir yere sahip. Bu okulda planlı çalışmaktan analitik düşünebilmeye, uyumlu bir grup çalışması yürütebilmekten eğitim ve spor hayatını aynı anda yürütebilmeye kadar birçok şey öğrendim. ÖzÜ’den hem olimpik bir sporcu hem de bir mühendis olarak mezun oluyorum. Bu üniversite bana çok çalışarak her şeyin mümkün olabileceğini gösterdi. Biliyorum ki; Özyeğin Üniversitesi’nin bana verdiği destek olmasaydı bunları başarmam çok  zor olurdu. Öğrenim hayatı boyunca çok fazla staj/iş imkanıbulunuyor. Gerçekten iyi bir eğitim almak isteyen öğrencilerin şüphe duymadan bu okulu seçmelerini tavsiye edebilirim.