Mehmet Bahadır Kırdan - Bilgisayar Mühendisliği, 2016 mezunu

'Bütün hocalarımdan öğrendiğim tek ve ortak bir şey var; Öğrenmeyi öğrenmek'

Özyeğin Üniversitesi mezunuyum. Özyeğin Üniversitesi’nde bütün hocalarımdan öğrendiğim tek ve ortak bir şey var; Öğrenmeyi öğrenmek. Belki de bütün hayatım boyunca kullanacağım en önemli bilgi bu. Ben, iş deneyimimi, üniversitede okurken edindim. Zorunlu olmayan sıcak satış ve ofis stajlarımı yaptım. Hemen sonrasında 6Kare Bilgi Teknolojileri firmasında iş süreçleri uzmanı olarak çalışmaya başladım ve yaklaşık üç sene boyunca, mezun olana kadar yarı zamanlı çalışmaya devam ettim. Çalıştığım firma içinde hem iletişim becerilerim hem de teknik becerilerim sayesinde işi kısa sürede öğrendim. Henüz öğrenciydim ama şirketim bana, kurumsal firmalara süreç danışmanlığı ve eğitimi vermemi isteyecek kadar güveniyordu. Şirkete katılan yeni mezun ya da 2-3 senelik bilgisayar mühendislerine hem iş süreçleri hem de kullandığımız dijital platform hakkındaki eğitimleri ve oryantasyonları ben veriyordum.
Şimdi eğitimime Münih Teknik Üniversitesi’nde, informatik alanında yüksek lisans yaparak devam ediyorum.