Mehmet Can Dik - Elektrik Elektronik Mühendisliği, 2017 mezunu

“Aldığım eğitim beni bir adım öne çıkarıyor”

Hazırlıktan itibaren araştırmanın, girişimciliğin ve inovasyonun önemini, üniversitede gerek derslerde gerek ders dışı faaliyetlerde iyi bir şekilde anlayıp bunları gündelik hayata taşıyabildiğimi düşünüyorum. Okulda uygulamalı olarak yaptığım projeler ve grup çalışmaları ise beni iş hayatında başarılı kılabilecek unsurlar olarak öne çıkarken,aldığım İngilizce eğitimi de iş dünyasında hayatımı kolaylaştıran faktörlerden bir diğerini oluşturuyor.Profesyonel tarafta, hocalarımızın söylediği gibi kendini geliştirmenin ne kadar önemli olduğunu gerek iş görüşmelerinde gerek stajlarımda sıkça gördüm. Katıldığım kurs çalışmaları, yaptığım projeler beni hep bir adım öne çıkarıyor.