Muhip Ege Çağlıdil - Uluslararası İlişkiler, 2016 mezunu

'Gelecek planlarımı şekillendirmemde de çok yardımcı oldu'

Hocalarımın ilgisi hiçbir zaman yalnızca derslerimle sınırlı kalmadı, aynı zamanda gelecek planlarımı şekillendirmemde de çok yardımcı oldu. Eğitimim ve hocalarımın yol göstermesiyle henüz mezun olmadan çeşitli sivil toplum kuruluşlarında iş buldum ve çalışma deneyimi edindim. Mezun olduğumdan beri çalıştığım uluslararası kuruluşlardaki başarımın büyük bir kısmını Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’ndeki hocalarıma borçlu olduğumu düşünüyorum.
Bölümümdeki hocalarımla birebir çalışma imkânı bulmak, gelecek planlarımı şekillendirmemde de çok önemli bir katkı sağladı. Hocalarımızın donanımı, iletişim becerileri ve yakın ilgileri bizleri de en iyi şekilde biçimlendirdi.