Osman Doğan Yirmibeşoğlu - Elektrik Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği (Çift Anadal), 2015 mezunu

“Fırsatları görebilme ve değerlendirme yetimi ÖzÜ’ye borçluyum”

Özyeğin mezunu olmak şu an bulunduğun akademi ortamında benim birçok konuda avantajlı olmamı sağlıyor. Bunların en başında Özyeğin Üniversitesi’nin bana kattığı sunum yetenekleri geliyor.Bu sayede birçok katılımcının olduğu araştırma temalı bir yarışmada ikinciliği elde ettim. Fırsatı görebilme, değerlendirme, sunum ve ikna yeteneklerimi ÖzÜ’ye borçluyum. Hayat aslında bir “elevatorpitch” ve nerde, ne zaman, hangi aksiyonu almam gerektiğini bana bu okul öğretti. Teknoloji ve robotik kulübünde arkadaşlarımla geçirdiğim çılgın fikirler ve eğlenceli anılarla dolu günleri çok özlüyorum.