Ozan Dengiz - Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, 2017 mezunu

Her konuda tecrübe kazanılacak bir yer

Takım çalışması odaklı projelerde hem üst hem alt seviye pozisyonları tecrübe etme şansım oldu. Üniversite içinde sürekli bir etkinlik veya eğitim var. Bunlara dahil olmamak çok zor. Bu organizasyonları yapan ekiplerde yer almaya başladığımda pek çok yeni tecrübe kazandım. Birbirinden farklı konularda çok farklı insanlarla çalıştım. Hem yöneticilik hem takım çalışması yeteneklerimi geliştirdim. Bir konuda yardıma ihtiyacım olduğunda fakültemdeki herhangi bir hoca bana yardım etmek için her zaman vakit ayırıyor. Burası çalışkan insanlar için teknik veya sosyal neredeyse her konuda tecrübe kazanabilecekleri bir üniversite.