Şeyda Yazıcı - Psikoloji, 2016 mezunu

Şeyda Yazıcı
ÖzÜ, yalnız akademik değil bireysel boyutta da hayata hazırlıyor

Bireylerin kendilerini tanımaları ve kendilerini ifade etmeleri konusunda üniversitenin en önemli duraklardan biri olduğu herkes tarafından bilinir. Bu farkındalıkla Özyeğin Üniversitesi, öğrencilerine geniş bir sosyal aktivite yelpazesi sunarak, her öğrencinin sosyal aktivitelerden kendine hitap edeni bulmasını ve kendine yatırım yapmasını garanti ediyor. Etkinlikler, sosyal imkânlar, çeşitli öğrenci kulüpleri, staj imkânları yalnızca öğrencilerin üniversite hayatlarını renklendirmiyor, aynı zamanda edinilen deneyimlerin profesyonel yaşama da aktarılabilmesini sağlıyor. Sosyal aktivitelerle öğrencilerin kazandıkları renkli kişilik, profesyonel alanda işverenlere farklı bir bakış açısı sunuyor. Özyeğin Üniversitesi öğrencileri meslek hayatlarına yalnızca akademik boyutta değil, aynı zamanda kendilerini, ilgilerini ve zevklerini keşfedebilecekleri bireysel boyutta da hazırlıyor.