Tuğçe Kaprol Üler - Endüstri Mühendisliği, 2016 mezunu

“Aldığım eğitim sayesinde iş hayatında kendimi daha aktif ve özgür hissediyorum”

Diğer okulların aksine girişimciliğe daha çok önem verdiği ve bu konuda kapsamlı bir eğitim sunduğu için, iş hayatında kendimi daha aktif ve özgür hissediyorum; bu da yürüttüğüm projelere yansıyor. Üniversitenin benimsediği yenilikçi eğitim modeli sayesinde iletişim ve bilgi teknolojileri kullanımında yetkin, yabancı dile hakim, uygulama becerisi olan ve girişimci bir mezun oldum. Özyeğin Üniversitesi’nin çalışacağı kurumlarda fark yaratma arzusu ve azmine sahip mezunlar yetiştirdiğine inanıyorum. Üniversite’de kazandığım donanım ve deneyimler sayesinde iş başvurularında yüzlerce aday arasından seçilme imkanı yakaladım.