Ümmühan

Yöneylem Araştırması, Columbia Üniversitesi, 2006

Endüstri Mühendisliği, Bilkent Üniversitesi, 2004

Araştırma Alanları

Davranışsal operasyon yönetimi, davranışsal ve deneysel iktisat, tedarik zinciri yönetimi, oyun teorisi, karar analizi, enerji marketleri, sağlık hizmetleri yönetimi, gelir yönetimi

Biyografi

Dr. Akbay doktora derecesini 2016’da Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden, M.Phil. derecesini 2006’da Yöneylem Araştırması alanında Columbia Üniversitesi’nden, lisans derecesini 2004’te Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden aldı. Dr. Akbay’ın başlıca araştırma alanları davranışsal operasyon yönetimi, davranışsal ve deneysel iktisat, tedarik zinciri yönetimi, oyun teorisi, karar analizi, enerji marketleri, sağlık hizmetleri yönetimi ve gelir yönetimidir.