Oryantasyondan En İyi Nasıl Yararlanırım?

Üniversite sınavına hazırlıktan sınav sonuçlarını beklemeye uzanan o uzun ve zorlu süreçleri aşıp nihayet buraya, ÖzÜ Oryantasyonunuza ulaştınız! Sizler ÖzÜ'deki yolculuğunuza ilk adımlarınızı atarken, bizler ise sizi ÖzÜ ailesi olarak aramızda görmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Yolculuğunuzun bir sonraki adımında sizi bekleyen Oryantasyon programımızda, üniversitenin nasıl işlediğine dair her şeyi öğreneceksiniz. Sizi ÖzÜ Oryantasyonunuza hazırlamak ve bu deneyimden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için özel olarak oluşturduğumuz ipucu ve önerileri aşağıda bulabilirsiniz.

Akran Danışmanınız ile tanışın!
Akran Danışmanlar, hem oryantasyonunuz hem de üniversite deneyiminizin ilk yılı boyunca sizler için mükemmel bir kaynak olacak ve sorularınızı yanıtlamaktan veya sizi uygun birime yönlendirmekten memnuniyet duyacaklardır.

Kampüsümüzü keşfedin!
COVID-19 nedeniyle Oryantasyon etkinliğimiz sanal olacak olsa da üniversitemiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için 360° Kampüs Sanal Turumuza katılmanızı öneririz. (http://360.ozyegin.edu.tr/)

Programınızı önceden planlayın!
Oryantasyon, yeni girişli tüm öğrenciler için zorunludur. Oryantasyon programını inceleyin ve etkinlikleri takviminize kaydedin. Oryantasyondan önce planınızı netleştirmek, oryantasyondan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır!

Arkadaş edinin
Mesafeler artık bir engel değil! Oryantasyona katılan diğer öğrenciler ile bilgi alışverişinde bulunmak, bu eşsiz deneyimi çok daha eğlenceli bir hale getirebilir. Belli mi olur, belki ki ömür boyu sürecek bir dostluğun temelleri Oryantasyon’da atılır!