Oryantasyondan En İyi Nasıl Yararlanırım?

Üniversite sınavına hazırlıktan sınav sonuçlarını beklemeye uzanan o uzun ve zorlu süreçleri aşıp nihayet buraya, ÖzÜ Oryantasyon Programı’na ulaştın! Sen ÖzÜ'deki yolculuğuna ilk adımlarını atarken, bizler ise seni ÖzÜ ailesi olarak aramızda görmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Yolculuğunun bir sonraki adımında seni bekleyen Oryantasyon Programı’mızda, üniversitenin nasıl işlediğine dair her şeyi öğreneceksin. Uyum sürecini desteklemek ve bu deneyimden en iyi şekilde yararlanmanı sağlamak için özel olarak oluşturduğumuz ipucu ve önerileri aşağıda bulabilirsin.

Arkadaş edinebilirsin!
Oryantasyona katılan diğer öğrenciler ile bilgi alışverişinde bulunmak, bu eşsiz deneyimi çok daha eğlenceli bir hale getirebilir. Belli mi olur, belki ömür boyu sürecek bir dostluğun temelleri Oryantasyon’da atılır.

Programı takipte kal!
Oryantasyon Programı boyunca web sitemizi takip ederek hiçbir etkinliği kaçırma. (orientation.ozyegin.edu.tr). Hiçbir etkinliği kaçırmamak için çevrim içi etkinliklere ÖzÜ kullanıcı adı ve şifrenle girdiğinden emin ol.

Akran Danışmanın ile tanış!
Akran Danışmanlar, hem oryantasyonun hem de üniversite deneyiminin ilk yılı boyunca senin için mükemmel bir kaynak olacak ve sorularını yanıtlamaktan veya seni uygun birime yönlendirmekten memnuniyet duyacaklardır.

Fakülte Akademik Danışmanın ile tanış!
Akademik hayatında sana rehberlik edecek ve deneyimlerini paylaşacak olan Fakülte Akademik Danışmanınla tanışarak, üniversitenin ilk gününden kuvvetli bir bağ kurmuş olacaksın.

Kampüsümüzü keşfet!
Üniversitemizin eşsiz ve yeşil kampüsünü bir de sanal ortamda deneyimlemek istersen 360° Kampüs Sanal Turumuza katılmanı öneririz. (https://360.ozyegin.edu.tr/)