Kariyer Günlerine ÖzÜ Yorumu:Sectoral Orienteering

Öğrencilerin herhangi bir kuruma ilişkin detaylı bilgilere hızlı bir şekilde erişebildiği, kurumların da aynı kolaylıkla ilgili adayları araştırıp ulaşabildiği günümüzde, geleneksel kariyer günleri hızla işlevselliğini yitirmektedir.

Sectoral Orienteering, geleneksel kariyer günleri/fuarlarına ÖzÜ’nün getirdiği inovatif çözümdür.

Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim ekibi, öğretim üyelerinin ve öğrencilerin desteğiyle, geleneksel kariyer günlerinin formatını ÖzÜ’nün deneyimsel sektörel eğitim felsefesine göre yeniden inşa etti. Özyeğin Üniversitesi’nde yıl boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerde öğrenciler iş dünyasının lider isimleriyle buluşuyor. Sectoral Orienteering, öğrenci kulüplerinin faaliyetleri ve diğer etkinlikler kapsamında öğrenciler, başarılı profesyonelleri ve girişimcileri kampüslerinde görme, deneyimlerini dinleme ve onlarla bizzat tanışma şansı yakalar.

İşbirliği için professional@ozu.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.