Özyeğin Üniversitesi Spor Başarı Bursu

Özyeğin Üniversitesi;

Lisans Öğrenimine Başlayacak Üniversite Adayı Başarılı Sporcu Öğrencilere, Akademik Ve Spor Başarılarıyla Orantılı Olarak "Spor Başarı Bursları" vermektedir.

Özyeğin Üniversitesi "Spor Başarı Bursları"nın Veriliş Esasları

1. Son 2 yıl içerisinde Olimpik / Popüler Spor Branşlarından birinde bireysel veya takım halinde milli olmak / bireysel veya takım halinde Türkiye Şampiyonalarında ilk üç dereceyi almak / Ulusal veya Mahalli Liglerde aktif sporcu olmak.
  2. Başvurular Temmuz ayından itibaren online olarak yapılır. Öncesinde Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezinden ayrıntılı bilgi alınabilir. Başvuru neticeleri ( kendilerine burs tahsis edilip / edilmediği ) ‘’YKS’’ tercih sıralamalarından iki gün önce açıklanır /adaylara bildirilir.
  3. Müracaatta İstenen zorunlu belgeler aşağıda belirtilmiştir. Yabancı uyruklu öğrenciler içinde aynı şartlar, kendi ülkelerinden temin edecekleri belgelerle geçerlidir.
  4. Detaylı bilgi almak için sportive@ozu.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

"Spor Başarı Bursu" Online Müracaat Formu Dolduruluşu

1. Aşağıdaki ''Online Spor Bursu Başvuru Başvuru Formu'' nu açarak doldurunuz. (Form süresi bu dönem için sonlandırılmıştır.)
  2. Sizden sırayla istenecek zorunlu 5 adet ek belgeyi, varsa sizin ayrıca eklemek istediğiniz diğer referans belgelerini tarayarak yükleyiniz.
  3. Zorunlu belgelerden temin edemedikleriniz için; ayrıca elden teslim edilecek / daha sonra yüklenecek, diyerek yazıp tarayarak yükleyiniz.
    (aksi taktirde online formunuz onaya düşmemektedir).

Eklenecek Belgeler

1. EK-1: Sporculuk Özgeçmişi ve Elde Edilmiş Başarıların Dökümü, (Adayın Kendisi Tarafından Yazılacak)
  2. EK-2: Kulüp Referans Yazısı, (Son Külübü Tarafından Yazılarak Onaylanacak)
  3. EK-3: Antrenör Referans Yazısı, (Son Antrenörü Tarafından Yazılacak)