Özyeğin University, Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy - İSTANBUL

Phone : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

E-mail: info@ozyegin.edu.tr

Sep 15, 2020

ÖzU in Press - Ülker'in Bizz@Kampüs Programının Kazananı Bachateros oldu (Turkish)

Dünya

Üniversitelerin 3., 4. sınıf lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin her yıl Ülker'in farklı bir markasıyla ilgili pazarlama fikirleri geliştirdikleri ve bu yıl 9.'su düzenlenen "bizz@kampüs" yetenek kazanım programında ödüller sahiplerini buldu.

Bu yıl Online olarak gerçekleştirilen yarışmaya 171 farklı üniversiteden 1000'in üzerindeki takımdan 3000'e yakın öğrenci başvurdu. Birincilik Yıldız Teknik, Özyeğin ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf üniversitelerinden; Makine, İnşaat ve Biyomedikal Mühendisliği bölümleri öğrencileri Ali Rıza Güngör, Harun Erdil ve Arvin Gazihan'dan oluşan Bachateros takımının oldu.

İkincilik ödülü İstanbul Kültür Üniversitesinden Bir Halley'in İki Yarısı takımına, üçüncülük ödülü ise Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Alloy takımına verildi. İlk 3'e giren takımlara sırasıyla 20 bin, 15 bin ve 10 bin TL'lik ödüller verilmesinin yanı sıra Ülker'de uzun dönem staj yapma fırsatı da sağlanıyor. "Yeni normaldeki bu dönüşümün uygulayıcıları yeniliklere daha kolay uyum sağlayabilen gençlerimiz olacak" diyen Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, "Bu gerçekten hareketle uzun yıllardır gençlerimize kulak veriyor, onların yaratıcılıklarını ve inovatif projelerini teşvik ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.