Özyeğin University, Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy - İSTANBUL

Phone : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

E-mail: info@ozyegin.edu.tr

Feb 06, 2023 - May 31, 2023

Universum Anketi 2023

Sevgili Öğrencilerimiz,

Özyeğin Üniversitesi kuruluşundan bu yana, sektörlerle iç içe eğitim yaklaşımıyla öğrencilerini iş yaşamına entegre ederek, mezun olmadan kariyer hedeflerini belirlemelerine katkı sağlıyor ve mezunlarının çalışma hayatına bir adım önde başlamalarına destek oluyor.

Öğrenci odaklı yaklaşımımızın ve bu konudaki iddiamızın bir sonucu olarak, her sene Kariyer ve Yetenek Yönetimi Derneği’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği CALIBRE Yükseköğretim İstihdam Endeksi’nde “Mezunları En Hızlı İş Bulan Üniversiteler” sıralamasında üst üste “Birincilik” elde etme başarısı göstermiş bulunuyoruz.

Sizlerin kariyer planlarınızı şekillendirirken, iş dünyasına dair görüşlerinizi paylaşmanızın da sektörlerin geleceğini şekillendirmek açısından önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda “Universum Türkiye’nin En Çekici İşverenleri 2023 Araştırması”na katılmanız için Linkprofessional duyuru kısmında çıkılan daveti hatırlatmak isteriz. Bu araştırma, Türkiye çapında gençlerin şirketlere yönelik algılarını ortaya koyacağı için özellikle sektörel gelişime çok önem veren üniversitemizin öğrencilerinin görüşleri bu ankette büyük bir değer katacaktır. Listede daha önce iş birliği yaptığımız Türkiye’nin önde gelen şirketleriyle birlikte Üniversitemizle organik bağı bulunan Fiba Holding de yer almaktadır.

Araştırmanın şekillenmesine yön verecek görüşlerinizi belirtmek için aşağıda bulunan linke tıklayarak ankete katılabilirsiniz.

https://careertest.universumglobal.com/s/23trozyeginu