Özyeğin University, Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy - İSTANBUL

Phone : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

E-mail: info@ozyegin.edu.tr

Jan 22, 2018 - Mar 22, 2018

Newton Advanced Fellowship and Newton Mobility Grant Calls are Open

“Newton Advanced Fellowship” ve “Newton Mobility Grant”

Çağrıları Açıldı

 

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

 

Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarında faaliyet gösteren araştırmacıların Birleşik Krallık ile ortaklık içerisinde araştırma kapasitelerini güçlendirebilmesi ve dolaşım desteklerinden faydalanabilmesi için Newton Advanced Fellowships ve Newton Mobility Grant çağrıları açılmıştır.

Newton Advanced Fellowships

Newton Advanced Fellowships programı ile Türkiye’deki araştırmacıların Birleşik Krallık’tan ortakları ile birlikte eğitim, işbirliği, karşılıklı bilimsel ziyaretler ve bilgi ve beceri aktarımı ile araştırma kapasitelerinin güçlendirilmesi hedeflenmektedir. Kabul alan araştırmacılara senelik 37,000 sterline kadar destek verilecektir. Destek suresi en çok 2 sene olarak belirlenmiş olup, son başvuru tarihi 14 Mart 2018’dir.

Dikkat Edilecek Hususlar: Başvuracak araştırmacıların doktora derecesine sahip olması ve doktora sonrası kariyerinin 15 yılı geçmemesi gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. 

 

Newton Mobility Grant

Newton Mobility Grant programı ile Türkiye’deki araştırmacıların Birleşik Krallıktan ortakları ile birlikte projeler geliştirebilmeleri, araştırmacı ağlarına dahil olabilmeleri ve ortak çalışmalar başlatabilmeleri hedeflenmektedir. Kabul alan araştırmacılara 10,000 sterline kadar bütçe verilecek olup, en çok 1 sene içerisinde gerçekleştirilecek seyahatler desteklenecektir. Programın son başvuru tarihi 14 Mart 2018’dir.

 

Dikkat Edilecek Hususlar: Başvuracak araştırmacıların doktora derecesine sahip olması gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

Her türlü sorunuz için bizimle tto@ozyegin.edu.tr aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz.  

 

Saygılarımızla,

 

Özyeğin Üniversitesi

Teknoloji Transfer Ofisi

 

 

 

Newton Advanced Fellowship and Newton Mobility Grant Calls are Open

 

Dear Faculty Members,

 

Newton Advanced Fellowships

They provide early to mid-career international researchers who already have a track record with an opportunity to develop their research strengths and capabilities, and those of their group or network, through training, collaboration and visits with a partner in the UK. The award enables international researchers to establish and develop collaborations with the UK with the intention of transferring knowledge and research capabilities. The skills and knowledge gained should contribute to advancing economic development and social welfare of the partner country.

Deadline for application: March 14, 2018

Note: Researchers should hold a PhD degree and it should not be more than 15 years after receiving a PhD degree.

Please click here for the detailed information.

 

Newton Mobility Grant

They provide support for international researchers to establish and develop collaboration with UK researchers around a specific jointly defined research project. These one-year awards are particularly suited to initiate new collaborative partnerships, between scholars who have not previously worked together, or new initiatives between scholars who have collaborated in the past. Awards might include a range of related activities, but mobility (in the form of visits and exchanges, etc.) should form an integral part of proposals. The main purpose of the funding is to cover travel and maintenance costs, although costs related to other eligible activities will be considered.

 

Deadline for application:  March 18, 2018

Note: Researchers should hold a PhD degree.

Please click here for the detailed information.

 

If you have any questions, please do not hesitate to contact TTO via tto@ozyegin.edu.tr.

 

Kind regards,

Özyeğin University

Technology Transfer Office