Özyeğin University, Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy - İSTANBUL

Phone : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

E-mail: info@ozyegin.edu.tr

2017 - 2018 Press Releases

2017 - 2018 Press Releases

Subject Date
Özyeğin Üniversitesi’nden Dünya Barış Günü’ne özel anlamlı etkinlik! (Turkish) 28.09.2017
“Chefs of The Future” yarışmasında Özyeğin Üniversitesi öğrencilerine çifte ödül! (Turkish) 11.10.2017
Tohumdan tabağa: Özyeğin Üniversitesi’nden Kampüs Bostan Projesi (Turkish) 18.10.2017
Özyeğin Üniversitesi’nde geliştirilen projeler İstanbul Maker Faire 2017’de sergileniyor (Turkish) 28.10.2017
Sektör liderleri 5. Kurumiçi Girişimcilik Konferansı'nda bir araya geliyor (Turkish) 03.11.2017
Kurumların yeni silahı: Startup işbirliği (Turkish) 08.11.2017
Özyeğin Üniversitesi Savunma Sanayii için araştırmacı yetiştirecek (Turkish) 29.11.2017
Özyeğin Üniversitesi İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nda yenilikçi projeleriyle yer alıyor (Turkish) 08.12.2017
Beyaz eşyada akıllı üretim devrimine büyük destek (Turkish) 13.12.2017
Otelcilik ve yiyecek içecek sektörlerindeki lider markalar Özyeğin Üniversitesi öğrencilerine kapılarını açıyor (Turkish) 20.12.2017
Türk Hava Yolları ve Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi önemli bir iş birliğine imza attı (Turkish) 24.01.2018
Özyeğin Üniversitesi ve GE Türkiye inovasyonda güçlerini birleştirdi (Turkish)  08.02.2018
Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı teknoloji ve yenilik odaklı iş fikri başvurularını bekliyor (Turkish) 22.02.2018
Mutfak sanatlarında prestijin ve mükemmelliğin simgesi Le Cordon Bleu İstanbul’da yeni bir dönem başlıyor (Turkish) 27.02.2018
Özyeğin Üniversitesi 8 Mart’ta kadın girişimcileri bir araya getiriyor (Turkish) 02.03.2018
Aynı işi yapan kadınlar 80 TL, erkekler 100 TL kazanıyor! (Turkish) 07.03.2018
Türkiye’nin girişimcilikte Avrupa’yı yakalayacağını belirten Hüsnü Özyeğin: “Türklerin dünyadaki başarısını konuşmak hepimize moral verecek” (Turkish)  22.03.2018
Liseliler yaz okulunda üniversiteli oluyor! (Turkish) 30.03.2018
Sürdürülebilir yerel ve kırsal kalkınma için benzersiz bir kaynak (Turkish) 10.04.2018
Doç. Dr. Özge Samancı'nın “1880 - Yeni Yemek Kitabı” Yılın Gastronomi Kitabı seçildi (Turkish) 20.04.2018
4. İstanbul HUB Semineri bu yıl havacılıkta yolcu deneyimini mercek altına alıyor (Turkish) 27.04.2018
Özyeğin Üniversitesi 2. Gastronomi Sempozyumu’nda “Gelenek ve Yenilik Çerçevesinde Türk Mutfağı” konuşuldu (Turkish) 30.04.2018
Mimarlar, sürdürülebilir bir kent için Özyeğin Üniversitesi’nde buluştu (Turkish) 03.05.2018
2035 yılında İstanbul Havalimanları yılda 200 milyon yolcuyu ağırlayacak (Turkish) 08.05.2018
Gen teknolojisindeki gelişmeler büyük riskler barındırıyor (Turkish) 10.05.2018
d.ream Chefs Wanted” işe alım seçmelerinin kazananları Özyeğin Üniversitesi öğrencileri oldu (Turkish) 18.05.2018
Uzmanlar uyardı: “Uyuşturucu kullanım yaşının düştüğü söylemi bilimsellikten uzak” (Turkish) 21.05.2018
Geniş aile ilişkileri evlilikte mutluluğu etkiliyor (Turkish) 23.05.2018