Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Oca 28, 2020

Tasarım - Beceri Atölyeleri Akademik İş Birliği Protokol İmza Töreni Anadoluhisarı Sabancı Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi

Törene İstanbul Vali Yardımcısı Dr. Hasan Hüseyin Can, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve İstanbul’daki üniversitelerin rektör ve idarecileri katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk’ün de katılım gösterdiği imza töreninde, Tasarım – Beceri Atölyeleri İl Koordinatörü Filiz Gülhan, projenin içeriği ile ilgili bir katılımcılara bir sunum yaptı.

İstanbul Tasarım – Beceri Atölyeleri Akademik İş Birliği Modeli, Tasarım – Beceri Atölyelerinin eğitsel sürecinin etkili biçimde işleyebilmesi amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile üniversitelerin iş birliğine yönelik olarak geliştirildi.  İş birliği ile teori – pratik bütünleşmesi, Tasarım – Beceri Atölyeleri öğretmenlerinin ve atölye alanları ile ilgilenen lisans mezunlarının yetiştirilmesi, atölyelerin üniversiteler için araştırma sahalarına dönüştürülmesi ve üniversiteler için oluşturulacak kaynak odaların kurulması hedefleniyor.